Kategorier

Pannband med magneter

rekommenderas för smärta, kontraktion/minskning av blodkärl. Det alternerande magnetfältet i pannbandet frigör bioenergetisk energi och skapar bestående balans mellan pannregionens energier.

Mer detaljer

010

182,00 sek

Det är inte tidskrävande att använda bandage. Du behöver bara ha på bandaget under några timmar om dagen, antingen dagtid eller nattid. Efter ett tag, när du börjar känna dig bättre, då kan du använda dina bandage 2 - 4 gånger per vecka för att underhålla förbättringar och förhindra återfall.

Magneto-Tex magneterna är noggrant testade och kan tryggt användas av alla. De kan även riskfritt användas trots att du är sjuk eller tar medicin. Bandagen kan därför bäras av personer i alla åldrar, barn kan också använda sig av Magneto-Tex produkterna.

Magneto-Tex Pannbandet är en utmärkt metod för att undvika smärta och samtidigt spara pengar. Detsamma tycker många företag och anställda. En sjukdag kostar mer än ett magnetbandage.

Magneto-Tex pannband ger garanterat inga biverkningar och 91 % upplever en betydande förbättring vid användning av Magneto-Tex bandage.

Pannbandet kan användas av alla. Om du beställer idag kommer du redan inom loppet av en vecka kunna börja använda ditt hälsofrämjande pannband med alternerande magneter.

Magneto-Tex pannbandet är en kvalitetsprodukt som ger verksam magnetterapi i minst 20 år. Pannbandet tål maskintvätt i 40 grader och är mycket slitstarkt. Vi garanterar dig att pannband från Naturhuset är 100% helt nya och de skickas i originalförpackning. De har ALDRIG använts eller provats av någon person.

Magnetpolernas olika magnetiska förmågor. Termen "alternerande magneter" (den tekniska termen är multipolära magnetfält) syftar på att de två magnetiska polerna, nord och syd, har olika effekter på vårt biologiska system.

Den magnetiska nordpolen (minuspolen), används alltid för att läka och minska t.ex. smärta, inflammationer, allergier och liknande psykosomatiska tillstånd. Den magnetiska sydpolen (pluspolen) stärker t.ex. immunförsvar, koncentration och energi, den är upplivande och piggar upp humöret. Det är också sydpolen som gör att benbrott och sår läker snabbare samt så ger den upphov till mindre ärrvävnad och bristningar.

I bandagen har det patenterade alternerande magnetfältet (multi polare magnet folier) sytts in och det består av propellerformade plattor med 6 propellerblad. Här är vartannat propellerblad nordpol och vartannat sydpol. Testresultat har visat att denna konstruktion är bäst för terapeutisk djupverkan. Magneto-Tex ™ alternerande magneter används av hundratusentals människor som haft problem med bland annat dålig cirkulation och ömma muskler.

Klassificerad av offentliga myndigheter Magneto-Tex bandagen produceras i en tysk fabrik som är kvalitetssäkrad genom ISO 9001 certifiering. Detta säkerställer att du som kund vet att produkterna håller hög standard. Alla bandage har därmed också granskats av det tyska hälsovårdssystemet och i Tyskland får man vid inköp ekonomiskt stöd från försäkringskassan. Dessvärre har det skandinaviska sjukvårdssystemet inte nått så långt än. Bandagen är även CE-märkta, vilket betyder att de har klassificerats av offentliga myndigheter som säkra. Detta ger trygghet åt dig som konsument och garanterar samtidigt hög produktkvalitet. Alla bandage inkluderar patenterade alternerande magneter (patentnummer DE-3,733,502)
Tillverkaren av Magneto-Tex bandage: Orgaterm, Carl-Sonnenschein-Str. 30, D-59348 Lüdinghausen

Det råder inte längre något tvivel om att magnetterapi med Magneto-Tex ™ alternerande magneter är en väldigt effektiv behandlingsform. Det har lagts fram ett flertal bevis från kontrollerade testmiljöer som visar att majoriteten av användarna upplever en mycket positiv effekt. Smärta, spänningar och inflammationsliknande tillstånd försvinner på förvånansvärt kort tid. Till och med läkning av benfrakturer går mycket snabbare. Detta har lett till en stor efterfrågan från både privatpersoner och företag som vill minska sjukfrånvaro.

Det bästa är att: Magneto-Tex bandagen ger inga biverkningar, de kan användas av alla och är billiga att köpa.

Kontakta oss

 

Telefon:0 223 500 352

Kontakta våra kundkonsulenter

Specialare

» Alla specialare

Produkten har lagts i kundvagnen