Kategorier

Ryggbandage

Riktigt bra för alla som lider av spänd och öm korsrygg. Används under natten eller under kläderna på dagtid. Om du vill, då kan du även fästa det på din arbetsstol.

Mer detaljer

599,00 sek

Reducerat pris!

-100,00 sek

699,00 sek

Till rygg:

Har du ont i ryggen? Då är detta något för dig. Det nya ryggbältet ger bra svankstöd och innehåller många magneter som minskar smärta och stelhet samtidigt som de förbättrar blodcirkulationen. Naturhusets nyutvecklade ryggbälte, med kardborrestängning, ger samtidigt både stöd och behandling. Innehåller 17 magneter!
Många kommer få ett nytt liv med detta magnetbälte.

2 storlekar:
125 cm täcker livvide upp till max 115cm
135 cm täcker livvide upp till max 125cm
Kan bäras under kläder. 


699 kr per styck. Introduktionspris: 599 kr
Artikel nr. 017/029

Varför förbättras din hälsa med dessa nya bandage?

Magnetbandagen förbättrar huvudsakligen hälsan genom att stimulera blodcirkulation och blodets förmåga att transportera syre. Detta kommer du snabbt märka genom att området vid bandaget blir behagligt varmt och i början kan det förekomma en lätt stickande / kittlande känsla. Som alla vet påverkar magneter järn. På liknande sätt påverkas järnatomerna i ditt blod av de alternerande magneterna som finns i bandaget. Denna effekt har primärt två funktioner:

1. Blodet transporterar runt mer syre i kroppen.
Detta är viktigt för kroppens alla funktioner!
2. Blodet kan lättare transportera avfall ut ur kroppen.
Detta är inte bara viktigt för lever och njurar utan för alla leder, muskler, o.s.v. Efter bara några dagar är kroppen i gång med att utsöndra avfallsprodukter. I början kan du lägga märke till detta genom att din urin blir mörkare och att du måste gå på toaletten oftare.
Detta upphör efter några få dagar. Sedan kommer du känna att smärtor och stelhet successivt försvinner.

"Jag har nu använt mina knäbandage, behövs bara på ett knä och jag har det bara nattetid, är nästan besvärsfri under dagen.
Från att ha sovit fler timmar i en fåtölj kan jag nu sova i min säng och sover gott tack vare knäbandaget, är så gott som fri från värk."
 
Siv Hjortberger 

"Jeg kjøpte legg bandasje til mine to brødre, den ene bror 63 år har sukkersyke.
Han hadde i lang tid hatt smerter i benene både dag og natt. Etter to dage merket han bedring, og han bruker bandasjene hver dag.
Min annen bror er 78 år har hatt ett veskene sår på siden av ankelen i lang tid.
Etter noen få dager var såret begynt å gro, han går nu på tur med sine barnebarn, hvilket han hadde problemer med før pga. smerter.
Jeg er utrolig glad for at jeg bestilte varene og at det har hjulpet mine brødre til å få ett bedre liv uten smerter."
Bente Iversen

Kontakta oss

 

Telefon:0 223 500 352

Kontakta våra kundkonsulenter

Produkten har lagts i kundvagnen