Kategorier

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos LifeWeb, och vårt högsta mål är att du ska känna dig nöjd med ditt inköp. 

Det är enkelt att kontakta vår kundtjänst, du kan ringa,(0223 - 500 352) e-posta (post@lifeweb.se) eller skicka brev till oss. Oavsett vad du har för fråga - stor eller liten, så kan du vända dig till oss. Trots att vi alltid strävar efter att beskriva våra erbjudanden så tydligt som möjligt så kan det givetvis dyka upp frågor. Det kan vara kring en produkt du mottagit, eller frågor kring en produkt som du överväger att köpa.
LifeWeb sätter ditt välbefinnande i fokus, och vi har förhållningssätt och krav på våra råvarors ursprung och kvalitet.
Vi är en verksamhet som uteslutande säljer naturprodukter av hög kvalitet. Produkterna verkar på olika sätt och de främjar hälsa och välbefinnande för både kropp och sinne.
Kroppen är en helhet och ska därför behandlas som sådan. Om det uppstår problem i kroppen fokuserar vi inte endast på de berörda symptomen utan istället på att få hela kroppen i balans igen.
Kom ihåg att din kropp är det mest värdefulla du har.
Vi sätter en stor ära i att vara ett seriöst postorderföretag.
Som vägledning till våra kunder använder vi bl.a. recensioner från tidigare/nuvarande användare - Vi vill mycket gärna höra även om dina erfarenheter av våra produkter. Klicka här: post@lifeweb.se


Kontakta oss

 

Telefon:0 223 500 352

Kontakta våra kundkonsulenter

Specialare

» Alla specialare

Produkten har lagts i kundvagnen